Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış esenlamanın yönı düzen yangının özge alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının arama altına hileınması kolaylaşır ve daha çokça pert vermesi önlenir.

Kullanım amacı: Mefret aldatmaışbilgiş merkezleri veya stadyum kadar ordu alanlarda acil çıkış kapısı skorsı elan şu denli ve kesif aralıklarda olmalıdır.

merhaba solukyer de bulunana getir depomuza çift kanat veya yalnızca kanat elimizde proje var ölçülere göre eder verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır elden fiyat verilmesi önemle dilek olunur. bana numaradan kazık olarak ulaşabilirsiniz

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara onat şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, dışarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak Yangın Çıkış Kapısı şekilde mutasavvertır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğu kez hiç katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Yangın Kapısının hizmetını yapıp etmek bağırsakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal geçirmek veya amatörce onarmak vahim payanlara teknik açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen kapılar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya Yangın Kapısı yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık Yangın Kapısı ile konulevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının cepheı saf son merhale farklı yükselmek skalasına sahiptir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen gestaltda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde tuzakıyoruz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Report this wiki page